Gasztrotúra Zalában!
Céges és csapatösszetartó tréning
Malom tanya – Zalacséb – festői környezetben, a Zala partján összkomfortos panziónkban
CSOMAGAJÁNLAT és tervezett program:
Érvényes: 2020. november 1-től 2021. február 28-ig hétvégéken péntektől – vasárnapig, 2 éjszakára
1.nap PÉNTEK
- délutáni érkezés a Malom tanyára, szobák elfoglalása
- welcome drink: zalai házi pálinka
- 18-20 óra között vacsora, korlátlan italfogyasztás ( sör, bor, üdítők ) éjfélig
- vacsora – zalai finomságok
2. nap SZOMBAT
- 7-8 óra között a disznóvágás előkészületei
- 8 órától disznóvágás a böllér folyamatos információival ennek menetéről
- 8-tól 10 óráig reggeli ( virsli, debreceni, friss pékárú )
- 10 órakor resztelt máj/sült hagymás vér
- 12-től ebéd, sült húsok, burgonyapüré, húsos káposzta
- Ebéd után közös hurka és kolbásztöltés
- 17 óra után vacsora - disznótoros, lila káposztával
- 17 órától 22 óráig élőzene
3. nap VASÁRNAP
- 8-11 óra között reggeli
- szállás elhagyása
INGYENES WIFI HASZNÁLAT!