Nyitva tartás: 0-24
(36) 20 952 36 22

Göcseji disznóvágás

 

 

Gasztrotúra Zalában!

Céges és csapatösszetartó tréning

Malom tanya – Zalacséb – festői környezetben, a Zala partján összkomfortos panziónkban

CSOMAGAJÁNLAT és tervezett program:

Érvényes: 2020. november 1-től 2021. február 28-ig hétvégéken péntektől – vasárnapig, 2 éjszakára

 

1.nap PÉNTEK

-         délutáni érkezés a Malom tanyára, szobák elfoglalása

-         welcome drink: zalai házi pálinka

-         18-20 óra között vacsora, korlátlan italfogyasztás ( sör, bor, üdítők ) éjfélig

-         vacsora – zalai finomságok

 

2. nap SZOMBAT

-         7-8 óra között a disznóvágás előkészületei

-         8 órától disznóvágás a böllér folyamatos információival ennek menetéről

-         8-tól 10 óráig reggeli ( virsli, debreceni, friss pékárú )

-         10 órakor resztelt máj/sült hagymás vér

-         12-től ebéd, sült húsok, burgonyapüré, húsos káposzta

-         Ebéd után közös hurka és kolbásztöltés

-         17 óra után vacsora - disznótoros, lila káposztával

-         17 órától 22 óráig élőzene

 

3. nap VASÁRNAP

-         8-11 óra között reggeli

-         szállás elhagyása

 

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.+36 20 952 36 22

 

Malom-Tanyaszobamedence     Panzióbejáratlépcsőforduló

 

Hírlevél:

 

 INGYENES WIFI HASZNÁLAT!

Megközelítés:

 

térkép, Malom-Tanya
booking@malomtanya.hu
+36 20 952 36 22

Partnereink:

 

Szabolcs Péter

AudioMAX Média

ZalaFoto

Oltári Mozi

 
 
Kövessen minket a Facebook-on is!